Magyarország első BDSM Konferenciája!

Budapest 2016 november 11-13.

Célok? A helyi BDSM és Kink kultúra fejlesztése és bemutatása, a helyi közösség és Budapest városának megismertetése a nemzetközi közösséggel.

Munka és elismerések: Ezt a konferenciát főleg nemzetközi segítséggel szerveztük meg, illetve néhány Magyar vett részt a munkában, akik elhivatottak, hogy fejlesszék a közösségünket és mércéinket.

HATALMAS köszönet az alábbi BDSM-es embereknek, amiért támogatják az ügyünket: AET, Lilindora, Shahrazad, TheKinkyChap & PurpleKnut és Master Dart.

Nyelvek: A konferencia fő nyelve az angol lesz, azoknak a helyi BDSM-eseknek, akik nem beszélnek jól angolul, tolmácsot biztosítunk.

Programok: 3 óra lesz egy időben megtartva, így ki tudod majd választani, hogy melyiken szeretnél részt venni. Egy nap 4 ilyen blokk lesz, így összesen 8 előadáson tudsz részt venni.

Ezeken vagy lesz egy bemutató, vagy interaktívak lesznek, vagy kettő az egyben!

Ezen felül két BDSM bulit is tartunk!

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le semmiről!

Előadók

Master Dart (USA)

Előadó: Master Dart

Master Dart érdeklődése a bőr és a BDSM játékok után visszavezethető korai gyermekkoráig: imádja amit Batman tett Robinnal a tv sorozatban... és a szőrös cowboyokat a Gunsmoke-ban. Amikor más fiúkat rajta kaptak, hogy pornó magazinokat rejtegetnek az ágyuk alatt... Dartot egy tekercs szikszalaggal kapták el. Ezután erős szenvedély alakult ki benne a kötelekkel történő bondage-hez, és még nem is szóltunk arról az emberről, akit szeret vele megkötözni. Dart úgy kezdte el a bőr világában történő utazást, mint egy nyakörvön vezetett fiú és fokozatosan vált azzá a dominánssá, aki ma. Úgy tartja, hogy az “egyensúly” fontos, amikor felfedezzük domináns és szubmisszív oldalunkat a játékban és nagy előny származhat abból, ha mindkét oldalt felfedezzük. Master Dart kinky érdeklődési köre a kötözésen kívül magában foglalja a kutyás játékokat, a mellkas és gyomor öklözést, és legújabban a tüzes játékokat. Saját magát “büszke New Guard-nak” tartja, mert úgy érzi, hogy ami a legfontosabb az nem az, ami a múltban történt, hanem, ami MOST történik, és úgy gondolja, hogy szexuális önkifejezésünket nem gátolhatják múltunk kemény vagy 'ítéletes' szabályai. Városok, szervezetek és események amiken Dart előadott magukba foglalják a Mr. Leatherman Toronto oktatásai tanácsának tagságát, a Spring Inquity Houston-ban, a Thunder in the Mountain-t Denverben, a  GEARED Ireland-et Dublin-ban, A  Leather Pride-ot Amsterdamban és a Római BDSM Konferenciát. an saját podcast-je az Itunes-on, amit Dart’s Domain-nek hívnak. Életét férjével, Sir Barttal osztja meg.

Itt tudod megnézni a weblapját, hogy többet megtudhass róla: www.sirdart.com

Workshopok

 • Switch Dinamika
 • Puppy Szerelem bevezetés a Puppy Play-be
 • Utógondoskodás - és nem utólag gondolkodás

Remethep a.k.a. Alrid Balog (Norvégia)

Előadó: Remethep

Gyakorló BDSM-es vagyok az új évezred, és a norvég közösség tagja 2009 óta. Jelenleg én vezetem a helyi BDSM közösséget a Val Eyja-t. Aktív vagyok országos szinten is, beszédeket tartok és kinky konferenciákon veszek részt. 2010 óta megfordultam sok helyen a médiában, főleg újságokban, de néhány televíziós szereplésem is volt. Amikor nem kinky dolgokat csinálok, a gépem mögött kockulok, vagy horgászok.

Workshopok

 • Fantázia kontra Valóság
 • Késjáték (knifeplay)

Risley Addix (Magyarország)

Előadó: Risley Addix

Ezt az életmódot élem több, mint tíz éve. A BDSM-et és a fétiseket több mint 3 éve kutatom. Fő témáim: a BDSM és a fétisek történelme és pszichológiája. Főbb érdeklődési területeim a fétiseken belül: a lábfejek, a csizmák, a hónalj és a bőr. Sok előadást tartottam Magyarországon, és tavaly (2015) Donna Christinával előadtunk egy femdom bemutatót a Luxuria Partyn.

Workshopok

 • Láb, cipő és csizma fétis
 • A BDSM és a fétisek történelme
 • Vaníliás gólya? Amikor a kisebbség diszkriminálja a többséget

A Bőrös Lány (Magyarország)

Előadó: A Bőrös Lány

Timi vagyok, A Bőrös Lány. Generációk óta bőrrel dolgozó családba születtem.

Négy éve foglalkozom BDSM kiegészítők készítésével. Termékeim közös jellemzője, hogy kizárólag bőrből készülnek, minőségi fém kiegészítőkkel, igényes kivitelezésben, kézzel, egyedi rendelésre és méretre.

Fotó, rajz vagy részletes leírás alapján egyedi elképzeléseket is megvalósítok.

Workshopok

 • BDSM egy helyi szolgáltató szemével

Headmistress Shahrazad - The Alchemical Seductress (Kanada)

Előadó: Headmistress Shahrazad

Shahrazad egy képzett, hivatásos domina és Kink oktató, illetve A Ritual Chamber (professzionális kínzókamra és BDSM játszóház) tulajdonosa Kanadában, Toronto városában.

Shahrazad egy elérhető, képzett „idegen” vezető az erotikus képzelet világába, akinek szociális munkából és szexualitás ismeretekből szerzett diplomát, és minden szinten tanított BDSM játékosokat Észak-Amerikában.

Aktív tagja a torontoi bőr/SM/fétis közösségnek, és büszke viselője az International Person of Leather 2016 és a Ms. Leather Toronto 2016 címeknek.

Workshopok

 • Topspace/Subspace: Barangolások a BDSM játékok megváltozott tudatállapotaiban
 • A BDSM játékok/szeánszok megalkotásának művészete
 • A szexuális fétisek csodálatos világa

Tibor & Gigi (Magyarország)

Előadó: Tibor & Gigi

Egy párt alkotunk BDSM világban és azon kívül is.

A kapcsolatunk alapjait is ez a világ határozza meg, ezért amikor vak bizalomról beszélünk, az valóban vak bizalom. Szükség is van rá, hiszen a pengék iránti vonzalom mindkettőnkben ott van. Akár csak a szolid visszafogottság, ami a játékainkat is jellemzi. Leginkább D/s jellemez minket, egy csipetnyi S/M fűszerrel. A veszélyes fémek iránti rajongás mélyen gyökerezik bennünk, és nagy élvezettel, de a biztonságnak elkötelezve magunkat vonjuk be őket a játékainkba. Mindennél jobban figyelünk arra, hogy sérülést egyáltalán ne okozzanak, és csupán a pszichológiai hatását használjuk a késeknek/pengéknek.

Workshopok

 • Pengeélen

Silent TeddyBear (Bulgária)

Előadó: Silent TeddyBear

Silent Teddy Bear egyike a BDSM és shibari esemény szervezőknek Bulgáriában. Három éve shibari és BDSM tanár, illetve előadó. Célja, hogy segítsen a közösség új tagjainak, hogy magabiztosabbak legyenek a képességeikben, a kommunikációban és a játékban. Szenvedélye látni, ahogy a közösség nő mind minősében, mind mennyiségben, így nagyobb a potenciális partnerek száma a BDSM világában. Stílusa az egyensúlyvesztésre és az izgalmas kiszolgáltatottságra alapul.

Workshopok

 • BDSM és shibari kultúra- tippek a BDSM megosztására, potenciális, új partnerekkel
 • Gyakorlatias kötözés játékhoz, kezdőknek

Elijah Master (Magyarország)

Előadó: Elijah Master

Negyven éve bennem szunnyadó, spirituális alapokon nyugvó, BDSM kedvelő domináns férfi. Előadásom e témakört öleli át, különös tekintettel a fenekelésre, illetve az általam készített korbácsok értékeit bemutatva.

Workshopok

 • BDSM és Spiritualitás

Iron Maiden & Dexter (Románia)

Előadó: Iron Maiden & Dexter

Iron Maiden az a Hölgy, aki elhozta a shibarit Romániába, és aki megszervezte az első BDSM-hez köthető eseményeket hazájában. Továbbra is mentorál kinkster-eket a világ minden tájáról.

Dexter egy aktív és meglehetősen kreatív kinkster és előadó, aki sok bemutatót tart és rengeteget utazik, illetve részt vesz nemzetközi shibari workshopokon.

Workshopok

 • Kötözés a hálószobában
 • Kapcsolatok & Dinamika

Lady Scarlett Sin (Egyesült Államok)

Előadó: Lady Scarlett Sin

Lady Scarlett Sin, kinek aláírása vörös és fekete, Budapestről (Magyarországról) származik és most az Egyesül Államokban él, Kalifornia államban, Los Angelesben.

Tapasztalt, a BDSM/Fétis és Kink életmódban, ez a hivatása is. Érzéki szadistaként és az energia mestereként határozza meg önmagát. Sokféle fétise/kinkje és képessége van. Továbbá előadó és oktató is, aki bejárta a Los Angeles-i Kink Világát és legutóbb Las Vegasban volt a Lair Fetish Party-n, az AVN-en. Egy szókimondó aktivista, pártfogó és jogi érdekképviselő különféle témákban az LGBTQ pártfogásától, a HIV-en és a vér által terjedő betegség képzésen át, a BDSM oktatáson, és a szexuális egészségén témáján keresztül egy elismert előadó, aki több, mint 600, eseményhez járult már hozzá, mások mellett ideértve a Domcon LA-nés az Atlanta Sanctuary LAX-en tartott előadásokat.

Korábban az Egyesült Államok tengerésze volt, világszerte élt, játszott és dolgozott. Alap (BA) diplomája van pszichológiából és queer tanulmányokból, amik után megszerezte a szociális munka mester (MA) diplomáját. Jelenleg hivatásos dominaként dolgozik a Sanctuary Studiops LAX-ban, és az alábbi címeket viseli: Ms. Sanctuary Leather, 2016 és a Domcon Atlanta Mistress of Ceremonies: 2015. A kedvenc eszközei az egyvégű ostorok, amik ritkán vannak kartávolságon kívül.

Korábban a következő helyeken tanított:

 • Domcon Atlanta
 • Domcon Los Angeles
 • International Ms Leather
 • Sanctuary LAX
 • Sin in the City
 • California-i Northridge Állami Egyetem
 • California-i Dominguez Hills Állami Egyetem
 • Cal-Arts
 • Southern California Egyetem
 • California Egyetem, Los Angeles
 • Californiai Egyetem, San Diego
 • Antioch Egyetem
 • Chicago Egyetem
 • Los Angeles-i rendőrség
 • Vivid Sirius/XM Radio
 • És sok másik helyen...

Rengeteg órát és képzést tartott egy az egyben: vendégeknek és a BDSM életmódot élő embereknek.

Workshopok: Figyelem: Dupla óra! “It’s all in the wrist...” (csuklóból jön minden)

 • I. Elmélet
 • II. Gyakorlat

Paul StJohn Mackintosh (Egyesült Királyság)

Előadó: Paul StJohn Mackintosh

Paul StJohn Mackintosh, brit költő, író és újságíró, jelenleg Budapesten él. A BDSM közösség gyakorló tagja, korábban a Torture Garden tagja, és cikkeket írt a Skin Two magazinba. A Mackintosh Klán hivatalos költője.

Workshopok

 • Paul StJohn Mackintosh felolvas 'Black Propaganda' című kötetéből, utána beszélgetés a szerzővel
 • A zaklató BDSM kapcsolatok elkerülése

Master Olivier and Sparky (Egyesült Államok) [törölve]

Előadó: Master Olivier and Sparky

Master Olivier Pratt

Master Olivier Pratt eredetileg Nancy-ből, Franciaroszágból származik, és a 70-es években költözött az Egyesült Államokba. A Bőr (Leather) életmódba 25 éve került be és azóta bejárt egy ösvényt, amin megtanulta és megtapasztalta, amit tudott. Boldogságban éli életét párjával Johnnal 17, és kutyusával, Sparkyval 6 éve.

Olivier tagja, és alapító tagja az Oklahoma Leather Guard-nak, és korábbi tagja az NLA-OKC-nek és az NLA International-nek. Létrehozott és támogatott sok versenyt, támogatást és eseményt világszerte. Az alábbi címeket viselte: International LeatherSIR 2007, South Central LeatherSIR 2007, Oklahoma LeatherSIR 2006/2007, Tulsa Mr. Leather 2005 and Mr. Playmor Leather 2005. A mai napig Master Olivier több, mint 250,000.00 dollárt gyűjtött adományokra Észak-Amerika szerte.

Master Olivier egy Domináns Disznó Top, és az esélyegyenlőségben hívő szadista. Ha nincs sikoly, nincs móka. Érdeklődési köre: kutyás játékok & betanítás, ragasztószalagos játékok, fenekelés, bondage, korbácsolás, harapás, vermek, szagok, viaszos játékok, elektromosság, WS, farok és here kínzás (CBT), TT, megfélemlítés, vampirizmus, pálcázás, kötözés, elrablás, rituális játékok, spiritualitás, BDSM életmód és még sok más.

Iskolái és érdemei: Filozófia/Összehasonlító Vallástudomány és Pszichológia (BA) a Hawaii egyetemen. A római katolikus egyház segédlelkésze és eklektikus Wicca. Továbbá Ő az egyik korábbi tulaja és vezető társproducere, az International LeatherSIR-nek, Leatherboy -nak és a Community Bootblack-nek.

Tartott órákat és workshopokat az alábbi helyeken: Thunder in the Mountains, Spring Iniquity, WOOLF, Southwest Leather, Leather Pride/BLUF – Amsterdam, Tribal Fire, Leather Camp, Beyond Vanilla, International LeatherSIR, Tulsa Mr. Leather, Oklahoma Mr. Leather, KCLU, Heart of America, Rio Grande Leather, Beyond Leather, Leather in the Woods, Gathering of the Clans, Twisted Tulsa, Southplains Leatherfest, Great Lakes Leather Alliance, Bearadise, HalloBearfest, Tulsa Dungeon Society, Paris Leather Pride, Mid Atlantic Leather, és legutolsó óráit a Római BDSM Konferencián tartotta, illetve még sok más helyen! Tagja a Mama családnak, mint Mama “Oliver Twisted”-je, és Mama “Tulsa Bear”-je.

Az alábbi díjakat kapta eddig: Leather Pantheons awards for the South Central region & Couple of the Year, Kansas Leather Pride Award, OGRA Appreciation Award, Don Johnson Memorial Service Award and the T.U.L.S.A Fort/Pruitt Service award.

Master Olivier úgy hiszi, hogy egy bőrösember (Leatherman) valaki, aki természetéből adódóan lázadó, érdekli a radikális, szexuális önkifejezés, az életben minden iránt mélyen belülről fakadó szenvedélye van, és hajlandó a saját határait, tisztelettel, méltósággal, és kielégíthetetlen kíváncsisággal letesztelni. Vágya, hogy segítsen más embereket bevezetni a Bőr kultúrába, és, hogy segítsen másoknak jobban megérteni, a saját, belső Bőr szívüket, és, hogy kalauzolhassa őket a kinky önfelismerés ösvényén.

pup Sparky

Sparky kutyus 12 éve van benne a Bőr (leather) életmódban. A bőr családjánál szeretete és segítsége által tudod fejlődni, mind Bőrösfiúként (Leather boy) és emberként egyaránt. A kutyás játékok, a harapás, és a ragasztószalag, csak néhány a szenvedélyei közül.

Az alábbi címeket viselte: International Leather boy 2007, South Central Leather boy 2007 és Oklahoma Leather boy 2007. Tartott és szervezett óráka/szemináriumokat/beszédeket az alábbi helyeken Tribal Fire, Tulsa Mr. Leather, Leather Pride/BLUF – Amsterdam, Southwest Leather, Oklahoma Mr. Leather, KCLU, Heart of America, Rio Grande Leather, Beyond Leather, Leather in the Woods, Gathering of the Clans, Southplains Leatherfest, Great Lakes Leather Alliance, Bearadise, Beyond Vanilla, Leather Camp, HalloBearfest, Thunder in the Mountains, Spring Inequity, TDS, MAL, és a Római BDSM konferencián. Tagja a Mama családnak, mint “Mama Sparky kutyusa” és tagja az Oklahoma Leather Guard-nak.

Ha kétségbe esik, hagyja, hogy a belső kutya kölyök énje vezesse keresztül az élet durva pogóján (mosh pit). Úgy tartja, hogy egy fiú kötelessége szolgálni mind Urát, mind a közösségét. Mindkettőt mindig egy fiú lelkének játékosságával és szenvedélyével kell elvégezni. Sparky az egészséges ételek iparában dolgozik, és saját üzlete van, amit Sparky’s Cheesecake Doghouse-nak hívnak. Büszke rá, hogy Master Olivier Pratt tett rá nyakörvet, és úgy tartja, hogy egy elkötelezett, jó, gondoskodó fiúnak lenni az egyik legnagyobb öröm az életében. Amikor már minden kudarcot vallott, csak annyit mond: VAUU!

Workshopok

 • Kemény testi játékok
 • A játék tiltott gyümölcsei.
 • Féld az elmével való baszakodást!

Stoltz Sinatra (Svédország) [törölve]

Előadó: Stoltz Sinatra

Stoltz Sinatra egy tapasztalt Dom, oktató, BDSM-et életmódként megélő provokatőr, aki azt a kihívást állítja mások elé, hogy akkora kihívást tegyenek maguk elé, amekkorára csak képesek.

A kedvenc tevékenységei közé tartozik az elektro játékok, a tűs játékok, a tüzes játékok, a pszichológiai dominancia, a mellkínzás, és a határ kitoló játékok általánosságban.

Aktív oktató Svédországban és titkára az RFSU svéd szervezetének(Swedish Association for Sexuality Education). Ezenfelül szerepelt a svéd nemzeti tv-ben, ahol az elektro játékok és a mell kínzás rejtelmeiről beszélt. Szereti a BDSM-mel kapcsolatos tudást terjeszteni workshopokon és nyilvános előadásokon keresztül Svédország szerte. A legutóbbi media projektje a kinkypod.com, amiben a BDSM-ről szóló podcast-ek vannak svédül és angolul.

Stoltz Sinatra szolgájával, scarlettel él együtt, aki szintén szerepel a TPE (Teljes hatalomátadás) kapcsolatokról szóló workshopjaiban.

Workshopok

 • I. Elektro játékok - Hogyan kezdjem el? (gyakorlati óra)
 • II. Teljes Hatalomátadás Kapcsolatok a valóságban (elméleti óra)

Icarnation (Magyarország)

Előadó: Icarnation

Csak néhány szó magamról, ami semmiképp sem adhat teljes képet eddigi kapcsolatomról, a BDSM-el.

Azok közé tartozom, akik már gyermekkorban, mielőtt még tudták volna mi az a szex, már „játszottak”.

Tinédzserkori szexualitásomra jellemző, hogy rácsodálkoztam, mikor először néztem pornó filmet, hogy a képernyőn nem azt láttam, amit szerintem kellett volna. (A rough-szex csak évekkel később került be a köztudatba, de attól még az akkori lányok is szerették.) Az internet elterjedésével már megtudhattam a nevét is annak a műfajnak, amit azóta is űzök.

Hazai BDSM csoportosulások tagja voltam, köszönhetően annak, hogy tudtommal az elsők között voltam, akik nem csak kézbe vették, de tudták is használni a tűket.

A teljesen finom játékoktól, az egész kemény kínzásokig képes vagyok tevékenykedni, a partner igényeinek megfelelően. Tévesen azt hiszik, hogy a tűk a kedvenc eszközeim, de az igazság az, hogy a legkedvencebb eszközeim a kezeim. :)

Abban is sokan tévednek, hogy a határok az alárendelt féltől függnek. Azonban ha egy értő mester kerül össze egy kezdővel, hamar kiderülhet, ez a tévedés.

És nem azért nem hangzik el a menekülő szó, mert nincs, vagy nem kimondható, hanem mert az alanynak abban a tudatállapotban eszébe sem jut, hogy létezik.

Egyik előadásom témája ez a kérdéskör lesz. Ezen kívül szeretnék beszélni és bemutatót tartani, hogyan használom én a tűket, és igény szerint, szívesen feltárok általam felfedezett titkokat is.

Weboldal: users.atw.hu/jarazagyam/

Workshopok

 • Nem a szub szabja meg a szabályokat/korlátokat?
 • A tű titkai

Viktor ExtremeLeather (Magyarország)

Előadó: Viktor ExtremeLeather

Jómagam, mint gondolom jó páran, egészen fiatal korom óta vonzódtam a - akkor még nem tudtam hogy így hívják - BDSM iránt.

Szerettem (tetszettek) a bilincseket, a bőrt mint anyagot, az illatát, a tapintását, textúráját... ezt még bőr fétisnek is mondanám, ma, mostani szerény ismereteim alapján. Ahogy felnőttem, egyre jobban érdekelt ez a fajta (akkor és számomra) teljesen új és szokatlan, de kifejezetten érzéki, izgalmas "világ".

Ahogy kezdtem "felnőni", ezen a téren is ráébredtem, hogy igénylem... sőt ez az, ami érdekel.

Közben ugye beköszöntött az internet korszak... bőven volt lehetőség tehát információ gyűjtésre.

Leginkább a D/S kapcsolatok és a szerepjátékok, amik érdekesek voltak számomra. Ezen belül főként a pet, illetve a ponyplay és ez azóta is az egyik kedvenc témám, valamint a klasszikus Gazda Rabszolganő felállás.

Közben úgy hozta az élet, hogy mivel sokak szerint művészlélek vagyok - ezt nem tisztem eldönteni, de az igaz, hogy nagyon szeretem az egyedi, személyre szóló és igényes dolgokat, amik azonban akkor és most sem túlzottan elérhetők - így adta magát az ötlet, hogy ha nincs olyan, amit szeretnék, hát meg kell csinálni.

Természetesen elsőre saját részre, magamnak/magunknak készültek ezek a dolgok, később már több érdeklődés mutatkozott az egyedi és minőségi eszközök, kiegészítők iránt, így jutottunk el ide is.

Workshopok

 • Miért érdemes a helyi, kisiparostól beszerezni a BDSM kellékeinket?
 • Ponyplay

AET (Hollandia)

Előadó: AET

Sziasztok! AET vagyok Hollandiából. Női, Szadista Toppként határozom meg magam, a csodálatos kinky világunkban. Saját, kedvenc fétiseim: (láb)kínzás & Félelem Játék. Híres vagyok a tűk, lábujj köröm alá szúrásáról. A játékaimnak és a személyiségemnek van egy enyhébb oldala is ;-). Szeretem a szerepjátékokat is. Az alárendeltem tudja, hogy Toppként, mikor kezdek el poénkodni egy játék alatt.

Segítek a barátaimnak, akik kinky eseményeket szerveznek, főleg azáltal, hogy workshopokat és előadásokat, de azáltal is, hogy BDSM Klub (Dungeon Monitoring) workshopokat tartok, az ilyen események önkénteseinek.

Sok előadást tartottam Hollandiában.

Tartottam előadásokat a @ Római BDSM Konferencián, A Berlini, Húsvéti Konferencián és az @ EPIC-en az Egyesült Államokban.

Természetemnél fogva, nyitott ember vagyok. Ha van kedved hozzá, bátran beszélgess velem. Mesélhetek neked a világ konferenciáin szerzett kalandjaimról, és a szuper, holland BDSM világról. És természetesen szeretnék hallani a ti csodálatos tapasztalataitokról is.

Workshopok

 • Játék partnert keresel?
 • Pálcázás mindenkinek!

Előadás közben

Lady Scarlett Sin Master Dart Master Dart Lady Silvia Risley Addix Remethep

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le semmiről!

Programok

A szervezőknek jogukban áll megváltoztatni a konferencia programját. Ha ez megtörténik, informálni fogunk Téged hírlevelünkben, és frissíteni fogjuk a beosztást.

Letöltés

Helyszín

Exotic Swinger Club

Magyarország, Budapest, XVI. kerület, Máté u. 55.

Képek a helyszínről

Exotic Swinger Club Exotic Swinger Club Exotic Swinger Club Exotic Swinger Club Exotic Swinger Club Exotic Swinger Club

Ajánlott szállás

Corvin Plaza Apartments
corvinbudapest.com
mapletreebudapest.com

Budapest közepén, megfizethető áron tudtok megszállni a konferencia alatt.

Jegyek

elfogyott

Az esemény szabályai

I. Kapcsolatteremtés

Légy udvarias és kedves a többiekkel. Csak akkor játssz másik emberre/emberekkel, ha belegyezésüket adják. Be kell fejeznetek a játékot, ha az már nem biztonságos.

Mások csak akkor csatlakozhatnak egy már folyamatban lévő játékhoz, ha az abban résztvevőktől erre engedélyt kaptak.

Ha valaki „Nemet” mond a felkérésedre egyszer, vagy akár kétszer, NE nyomulj, hogy játszanak veled. A „Nem”, nemet jelent.

II. Képek és videózás

Behozhatjátok az okostelefonjaitokat, de fényképezőgépeket és kamerákat nem. Az eseményen nem készíthetsz képeket! Lesznek hivatalos fotósaink, akik tudnak rólatok fényképet készíteni.

Ezeket a képeket, csak akkor oszthatod meg, ha a rajta szereplők mind belegyezésüket adták.

Az eseményen nem készíthetsz videókat!

Kapcsolat

Küldj egy üzenetet!

eMail címed:
Üzeneted:

Valós eMail címet adj meg, mert erre a címre írjuk meg a választ!

További elérhetőségek

Fetlife: fetlife.com/users/3899639
Fetlife esemény: fetlife.com/events/405937
Fetlife csoport az eseményhez: fetlife.com/groups/134556